Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd
Αρχική Σελίδα

Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Αυξήθηκε

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Από καθιερωμένος το 1995, έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στην κατασκευή του ρόλου διαμορφώνοντας τη μηχανή. Έχουμε αφιερωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη του ρόλου διαμορφώνοντας την τεχνολογία για τις ειδικές επιτροπές μορφής και τις ειδικές επιτροπές πάχους. Ταξινομούμε στην κύρια θέση στον κρύο ρόλο που διαμορφώνει τη βιομηχανία της Κίνας. Μέχρι τώρα, έχουμε πωλήσει περίπου 1500 σύνολα ρόλου που διαμορφώνουν τον εξοπλισμό σε πάνω από 20 επαρχίες στην Κίνα και εξάγουμε τα προϊόντα σε πολλές χώρες και περιοχές όπως η Αμερική, η Ευρώπη, η Ρωσία, η Μέση Ανατολή, η Αφρική, η Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Τώρα, έχουμε πάνω από 300 υπαλλήλους, πάνω από 70 το οποίο είναι ικανοί τεχνικοί. Όλοι οι τεχνικοί έχουν την εύπορη εμπειρία στη μηχανή που σχεδιάζει και που κατασκευάζει.

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε την ενιαία τελειωμένη μηχανή για τον πελάτη μας. Προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα του προϊόντος μας, διευθύνουμε την ακριβή ποιοτική διαχείριση από την αρχή των μερών τμημάτων επεξεργασίας. Έχουμε μια κορυφή που ταξινομεί το κέντρο με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού, το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, τέμνουσες μηχανές φλογών δύο ή πλάσματος, τέσσερις CNC τέμνουσες μηχανές καλωδίων, δύο CNC τόρνους μηχανών άλεσης τύπων μηχανών πλανίσματος 20 CNC, και περισσότερα από 14 μηχανές πλανίσματος, μύλοι και τρυπάνια.

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Κάθε βήμα επιθεωρείται αυστηρά από τους τεχνικούς μας για τα συστατικά μέρη ή τελειωμένη - προϊόντα.

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Ο ODM είναι διαθέσιμος με το ρόλο διαμορφώνοντας τις μηχανές: Η στέγη μετάλλων & η επιτροπή τοίχων κυλούν τη διαμόρφωση της μηχανής, ρόλος κεραμιδιών χάλυβα που διαμορφώνει τη μηχανή, διπλός ρόλος επιπέδων που διαμορφώνει τη μηχανή, διαμορφωμένος C/Z/U/L ρόλος χάλυβα διαμορφώνοντας τη μηχανή, στήριγμα ξηρών τοίχων και ρόλος διαδρομής διαμορφώνοντας τη μηχανή, ρόλος γεφυρών πατωμάτων χάλυβα που διαμορφώνει τη μηχανή, froming machinem ρόλος διοχετεύσεων ρόλων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος υδρορροών όμβριων υδάτων που διαμορφώνει τη μηχανή, φορητές μηχανές διοχετεύσεων/υδρορροών, ρόλος πλαισίων πορτών που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος πορτών παραθυρόφυλλων κυλίνδρων που διαμορφώνει τη μηχανή, σχηματισμένος αψίδα ρόλος επιτροπής κανένας-δοκών Κ έκταση που διαμορφώνει τη μηχανή, που σκίζει & που κόβει, κάμπτοντας μηχανή στεγών, μηχανή στοιβαχτών και ούτω καθεξής.

   

   

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Έχουμε το ειδικό QC τμήμα, που εξετάζει κάθε ενιαίο εξοπλισμό, από την τάση στο apperance, οι εργαζόμενοί μας θα επιθεωρήσουν αυστηρά προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη και σταθερότερη μηχανή για τους πελάτες μας.

  Ο εξοπλισμός μας σχεδιάζεται αυστηρά και παραχθείς σύμφωνα με τα πρότυπα CE, φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρειες και την ποιότητα.

  Η ικανοποίηση των πελατών είναι η αναζήτησή μας, παρακαλώ να είστε σίγουρος ότι θα πάρετε τον πιό ικανοποιημένο εξοπλισμό από την επιχείρησή μας.


  Ειλικρινά ελπίζουμε ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τη στενή και αξιόπιστη επιχειρησιακή σχέση που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε την επιτυχία από κοινού.Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Guangcai Machinery Manufacture Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Grandy Ge

Τηλ.:: +86-13771089738

Φαξ: 86-510-83202261

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)